Thursday, December 2, 2010
Kung Pao Prawn
Ni adalah resipi yang rajin diulang sebab senang, cepat, lazat dan tak membazir sebab anak-anak makan sampai habis licin. Er.. bukan anak je.. mak nye sekali.. hehehhe.
Berkisah tentang udang ni, kalau ikut kawan-kawan lain yang buat, mereka akan tinggalkan ekor semasa menyiang. Demi tak mau menyusahkan diri masa makan nanti dengan anak-anak yang minya dibuang kulit udang masa makan, saya togelkan terus je udang ni, tinggal nak ngap je lagi.
Macik dah penah buat dah ni dulu, kat sini. Resipi pun di situ lah jugak.
Enjoy!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
4 comments:
salam hann,
tak pernah lg masak kung pao prawn.
anak2 sy pun suka udang....harus di cuba!
sungguh menggoda perasaan..sedapnya
Suzi,
memang harus.. senang sangat nak buat. Hasil pon memberangsangkan
Kak kasih..
sedap.. makan nasik pon bertambah-tambah.. hehhe
Post a Comment