Saturday, April 17, 2010

Sesi Geledah Dapur by Ben Ashaari




Sebelum mula baca buku hari ni, tinjau blog sat, and blog yang diupdate oleh kengkawan. Sejak rajin berblog ni, asik Nampak Mat Gebu sibuk promot pasal Ben Ashaari nih. Well, makcik tak kenal dia, dia pun tak kenal saya. But melalui deskripsi Mat, sangatlah hebat Ben ni. Since saya juga masih baru dalam alam blogging nih, dan Ben pun ada buat sesi masuk dapur orang, makanya elok lah juga menyahut seruan Mat and juga Ben.
Berikut adalah yang diperlukan oleh Ben :


  1. Header Ben Ashaari..
    Telah diadakan.. heheheh..


  2. Keterangan Ringkas mengenai blog anda
    Blog wujud end of tahun lepas. Macam Mat juga, asalnya hanya untuk rujukan sendiri. Melihat kengkawan yang saya link di sidebar (tanpa mereka mengetahui saya follow dari jauh..) saya mencuba resipi yang bermacam itu, tapi, since macam rasa nak menjadikan blog nih sebagai rekod peribadi, dan hasil tangan saya, maka, dengan itu wujudlah blog ini dan terus diupdate dari masa ke semasa. Since then jugak, saya kembangkan kepada aspek lain, nutrisi, diet, dan apa juga yang berkait dengan pemakanan, selain dari my own life journey (selit jugak sikit)..


  3. Apakah menu istimewa anda dan berikan linknya
    Since baru mula berblog, resipi yang istimewa yang pernah dibuat sebelum ini tidak direkodkan.. makanya tadak lah link. But specialty lain adalah ini.


  4. Dari mana anda tahu mengenai segmen ini dan linkkan sekali pada namanya.
    Dari mana lagi.. Mat Gebu yang gebu tu lah.. hehehheh.




4 comments:

Mat Gebu said...

salam hann..aduh terima kasih banyak2.terharu saya, minta izin link blog u yeaa..thanks again hann..

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben :)

Hann said...

Mar Gebu..

TQ sudi nak link saya. After all saya dah link mat sejak tertubuhnya blog ni..
tq again

Hann said...

Azrul

Terima kasih atas kunjungan. Saya amat menghargai. Jemput singgah lagi di lain kali.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails