Monday, April 19, 2010

I'm a busy bee

Macam lagu Black Eyed peas.. I'm a bee..
macam tu lah saya sekarang ni..
sibuk sangat. Sampai tak sempat nak update any info, apatah lagi tajuk baru masakan.. Agak lama jugak dapoq berkilat sekarang ni.

Further, saya sedang counting days.. ada beberapa hari lagi nak melaluinya. Insyaallah selepas tarikh tersebut, saya akan update semula blog ni.



Untuk semua yang response kepada blog saya, terutamanya selepas review session by Bro. Ben, terima kasih atas kunjungan, saya amat menghargai. Juga untuk Ben, terima kasih atas review yang penuh ikhlas, dan sudi menyantap hidangan saya. Singgah lagi di lain kali.

Serius.. i'm a bee.. i'm a busy bee..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails