Tuesday, January 11, 2011

Setelah sekian lama..

Salam hormat.

Lama sungguh saya terketepi dari kengkawan.
Urusan lain melapaui masa senggang saya untuk mengapdet blog.
Rindu. Tapi tak berdaya nak jenguk langsung sini,
atau bertenggek di dapur kengkawan sekalipun.

Masih ada lagi saki baki kebizian dunia yang harus ditempuhi.
Saya doakan kengkawan dapur yang saya rindui..
kak kasih, anie, lady, zarin, hana, sal, rinn, suzie, dan lainnya (sekadar menyebut beberapa nama. Yang tak sebut tu jangan kecik ati tau..)
akan sentiasa dirahmati Allah, dan dilindungi sentiasa.
Anda semua-semuanya dekat di hati saya.


donashi by bigappledonuts


tanda ingatan untuk kengkawan semuanya.
ambik sorang satu


Penuh kecintaan,

5 comments:

kasihredha said...

cop..cop
akak nak yg ada cerry hihi
windu aaaa...
hann tetap di hati

Anie said...

Auuuww u ada sebut nama I...tersipu2 japs I babe. I pon windu sewindu windunya dgn u tau, sonyap jer from ur side. Tks for the doa babe, likewise for u....amin ;)

Waaahhh ni kemenda donashi arh. I betul arh ketinggalan zaman dkt sini. Takde benda2 cam ni dkt NZ....uwaaaaaa :[

garlutti said...

Hi .. visiting your blog again ...I love these cakes you posted look very tasty. greetings from Spain . MARIMI

ady said...

salam hann

terliur sgguh tengok...sayang tak blh ambli kek tu.......hehehe...

Yanti Othman said...

hann weh, pepagi tgk blog ni bg mkn donut - big apple plak tu.. membuatkan perut rasa lapar amat :(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails