Thursday, October 7, 2010

Roti Pintal Berkayu Manis







Saya mengulangi proses pembuatan roti yang telah dibuat hari tu. Hari tu nama dia Cinnamon Twisted Bread. Resipi boleh didapati dari link tersebut. Hari tu, adunan yang sama menghasilkan 8 biji roti. Dan untuk kali ni, saya buat versi kecik-kecik doh berkenaan untuk menghasilkan 16 biji roti semuanya. Saya amat suka ketika proses pembakaran. Aroma kulit kayu manis memenuhi ruang dapur dan rumah saya yang comel.


Enjoy!




2 comments:

AZLINA said...

Salam Hann, akak dtg sini tengok roti pintal tu, bestnye mkn masa minum ptg..nnt nak cuba la, amik resepi yeaa, tq!

Unknown said...

Salam kak azlina

Terima kasih sudi bertandang dan meninggalkan jejak kat sini. Jemput singgah lagi :)

Share

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails