Tuesday, October 26, 2010

Ice Berg






Melihatkan kengkawan sedapur rajin update blog, saya pun terpanggil untuk turut rajin, tapi kebelakangan ni, masa bukan sahaja agak sempit, tapi semput juga.Dapur juga agak berkilat lately nih. Legalah Ani, helper yang datang dua kali seminggu bersihkan rumah saya, sebab time ni macam bagus je.. selalunya macam apa je.. hahah



Baba pun sangatlah selalu tak wujud di rumah, disebabkan tuntutan negara terhadapnya.
saya pula, di tempat kerja sibuk dengan pelbagai benda, jam 1, masih lagi tak buleh nampak blog. Time balik pula terkejar-kejar ngutip anak-anak.

kenapa dia senget? makcik dah tak bleh pikir


Kalau time letih minda dan fizikal macam sekarang ni, mata  layu macam garfield, dan kalaulah iceberg ni dok depan mata.. arghh.. leganya..


Selamat melayan mata..


1 comment:

Suzi said...

salam hann...memang sedap kalau perkena ais tu...segar jap....:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails