Thursday, March 11, 2010

Penin

Makcik penin... Sejak semalam.. sampai la .. la ni.. awat tak tau! Semalam masa godek blog ni cam ok ja.. tadak masalah. Tetiba ada masalah. Besaq tu dak la sangat.. tapi besaq sebab menyebabkan jiwa makcik kacau.. penin.. tak buleh focus nak buat keja.. makanya makcik tulih sat entri ni. Makcik penin paseipa yang sidebar makcik pi terjun kat bawah, bila makcik full display blog ni? Dah la baru nak bejiwa main2 blog ni.. jadi pulak macam ni..




Apa pon, harapnya ni hanya system problem.. sooner or later it will be fine. Dah.. nak buat keja..

Btw, kalau this is my technical problem, plis ajarkan bagaimanakah nak merepair benda alah ni..

Tq in advance..



 




No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails