Saturday, December 3, 2011

Chicken wings with peri peri sauce

Weather for Manchester, UK

7°C | °F
SatSunMonTue
Mostly SunnyChance of RainChance of RainChance of Rain
Partly Cloudy


Wind: W at 16 mph


Humidity: 76%10°



Makan tengahari di EATs university.. dengan Lenny lepas habis kelas OD, Khamis lepas.
Set chicken peri-peri sauce dengan fries dan coleslow yang tak sedap
Wings ada empat ketul semuannya.
Portion makan kat sini bagi satu set adalah sangat banyak..
Harga student, tak lah mahal.
Tapi, kalau convert ke RM, rasa macam nak ambik pinggan tu bawak balik..


Minum dengan teh yang sedap nih..
Balm for the soul.. product earl grey..
tah apa ke nama teh ni.. apricot kot..

lazat, rasa macam letak balm harimau dalam perut.. tihihi..


Dah dulu. babai.




WEEK
27 November 2011   -   3 December 2011


2 Muharram 1433 - 8 Muharram 1433


Nov
Dec

Muhrm

Day

Fajr
(Dawn)

Shorook
(Sunrise)

Zuhr
(Noon)

Asr
(Afternoon)

Maghrib
(Sunset)

Isha
(Night)
272Sun5:487:5511:561:393:576:04
283Mon5:497:5711:571:383:566:04
294Tue5:517:5811:571:373:566:03
305Wed5:528:0011:571:373:556:03
16Thu5:538:0111:581:363:546:02
27Fri5:548:0311:581:363:536:02
38Sat5:558:0411:581:353:536:01


3 comments:

kasihredha said...

apa rasa teh tu agaknya ye...

Yan said...

teh apa yg seddap sangat tu Hann?

ottawa pinky gal said...

That was a yummy one! Thanks for sharing it and I'm looking forward to try it on.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails