Monday, November 22, 2010

Nasi Lemak Kuning






Dah lama kite tak update blog. Ada beberapa kes yang menyebabkan kite lemah nak menelaah blog nih. Banyak isu duniawi yang mengalahkan ukhrawi untuk dilunaskan. Iskk.. dan entry ni hanyalah untuk membuatkan semangat makcik tumbuh balik.

Kite tadak entry raya nak bercerita. Raya juga adalah raya yang biasa-biasa, tadak yang gempaq macam lembu yang diikikat untuk dikorbankan, tetiba mengamuk dan lari macam tak cukup tanah. Walaupun tak gah macam orang lain, alhamdulillah, kite masih berkesempatan bertakbir dan bertahmid macam orang leyn. Balik kampung juga adalah rutin biasa raya.



Jom makan nasik lemak kuning yang kite buat. Memandangkan kite dah bagai dipam-pam tumbesarannya, kite makan secoet je.. hahha..

Enjoy!

2 comments:

kasihredha said...

rindu laaa...

Hann said...

kak kasih..

rindu saya ka rindu entry.. hahha
ka dua-dua? kalau dua-dua, mana lagi best? hahhahahha

kak.. sebagaimana akak rindu, seperti itu jualah rindu saya pada akak.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails