Thursday, April 8, 2010

Eksesais di pagi hari

Masa ujian profile hari tu, BMI saya hampir ke border line.. banyak ni ha..


Maka untuk mengekalkan berat badan unggul.. cheewahh.. hahahha untuk bagi dia ke tengah2.. (jadinya senang nak makan banyak2..hahahha)  adalah macam ni..



Jadi, kena lah ada usaha untuk mengkuruskan mengurangkan berat.. Kebetulan ada exam nak kena jengah di kejauhan perjalanan kaki lebih kurang 12 minit, makanya dengan penuh gigih saya telah berjalan kaki.. mulai kemarin pagi - 2 kali, petang dua kali dan pagi ini dua kali lagi.. Balik dari dewan exam, dengan jayanya saya menjamu selera dengan sebungkus nasik lemak yang Midon beli.. hah! ambik! nak kurus sangat..

Sangat enjoy jalan kai di pagi hari.. mujur jugak tak berapa panas. Ni sepanjang perjalanan.







No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails