Monday, March 29, 2010

My Farmville - Part 1

Saya ada FB (Skima kan ayat pertama ni? hahaha.. macam budak darjah 1). Dulu-dulu lah.. ada dan sempat la bercucuk tanam sekejap.. sekadar mencuba-cuba. But later, projek tanaman tersebut tidak mendapat kelulusan Yang Di Pertua Majlis Perbandaran. hahah.. terus lepas tu, FB dah tukar jadik silent mode.

Tak pa lah, dari bercucuk tanam secara maya, kita tengok cucukan tanaman yang telah diusahakan secara realiti. Berbaloi-baloi lagi dari kat FB.

Jom layan pokok bunga kantan makcik yang merimbun kat belakang rumah.. Kengkadang zaman dia berbunga lebat rasa macam nak pi kat pasar malam, bentang kain, juai bunga kantan. Mahai oo.. sekuntum bunga tu. Paling tidak dapat jugak 50 ka 60 inggit sekali bentang kain..




2 comments:

Anonymous said...

Very Interesting!
Thank You!

Anonymous said...

Very Interesting!
Thank You!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails