Sunday, February 21, 2010

Handbag Organiser

Aku bukanlah rajin sangat nak mengemas handbag.. hikhikhik..
kengkadang, bila buat "housekeeping" jumpa macam2..
banyak sekali adalah receipt beli barang kat supermarket.
bukan apa.. nak buang sayang.. (hahaha.. ada ka?)

Well, hari tu round2 shopping kat sini, jumpa ada orang jual handbag organiser ni. well.. cool..
Material boleh pilih.. ada macam2 corak. Untuk ni, aku pilih merah.. (letak warna lain, kalau ada merah.. merah jugak la pilihan ati. ekekkeke)

Ni the handbag organiser :

 Ni sesudah disumbat masuk beg.. senang sikit nak cari kunci opis..
Sepah yang agak baik sikit dari besepah yang sebelumnya..
(Baru perasan.. banyak rupanya harta meredak yang dok bermukim dalam nih..)


Ada sapa2 yang bekenan? meh.. nak tolong oder .. hehheh



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails